Luonnon puhtaat raaka-aineet 

Remedy by Jenny Fager on lupaus korkealaatuisista kasvojenhoitotuotteista, jotka on valmistettu puhtaista ja sertifioiduista raaka-aineista.

Ihon ja luonnon hyvinvointia vaalien

Ihonhoito ja luonto ovat meille intohimo. Työskentelemme luodaksemme tuotteita, jotka ovat sekä luonnolle että ihmiselle hyvä valinta. Käytämme tuotteissamme sertifioituja luomuöljyjä, luonnossa villinä kasvaneita kasveja sekä luonnonkosmetiikkatasoisia raaka-aineita. Kaikki tuottemme ovat vegaanisia ja pyrimme minimoimaan tuotteidemme valmistuksessa ja pakkaamisessa jätteiden määrää. Tuotteemme valmistetaan eettisesti kestävällä pohjalla ja jokainen Remedy by Jenny Fager -tuote tarjoaa töitä suomalaisille osaajille.  

Vähemmän on enemmän

Kuten tuotteiden pelkistetystä ilmeestä voi jo päätellä, meille on tärkeintä tuotteidemme selkeys ja helppokäyttöisyys. Hoitoöljyistämme löytyy vaihtoehtoja kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle ja herkälle iholle. 

Eri ihotyypeille soveltuvat erilaiset öljyt ja olemme tämän vuoksi valinneet mukaan erilaisia öljysekoituksia sekä pelkästään yhtä öljyä sisältäviä vaihtoehtoja. Kaikki tuottemme, jotka sisältävät vain yhtä öljyä, kuten arganöljyä, hamppuöljyä tai ruusunmarjaöljyä, ovat aina luomutuotettuja. Öljyseoksiimme on tarkoin valikoitu luomutuotettuja öljyjä sekä luonnollisia ja vegaanisia raaka-aineita, jotka toimivat ihoa hoitavina ja kosteuttavina aineina. Olemme jättäneet tuotteistamme pois kaiken turhan, kuten väri- ja tuoksuaineet. Kaikki tuoksut tuotteissamme ovat peräisin vaikuttavista aineista.